Medici Oftalmologi Vitreum

Echipa de medici a Clinicilor Oftalmologice Vitreum este formată din medici cu experiență și specializați în oftalmologie, cu un înalt grad de pregătire profesională în domeniul tratamentelor și prevenirii afecțiunilor oculare. Echipa este formată din medici cu experiență, specializați în tehnică oftalmologică și în optică medică, ce include chirurgi, optometriști și pediatri. Aceștia oferă servicii complete de oftalmologie, de la examenul de rutină al ochiului pană la chirurgia ochiului, tratarea afecțiunilor oculare și tratarea tulburărilor de vedere.

Dr. Lehar Levai

Dr. Lehar Levai

Medic Oftalmolog
Dr. Levai Lehar este medic chirurg oftalmolog specializat în chirurgie vitreoretiniană, chirurgia cataractei, chirurgie refractivă, operații Presbyond, chirurgie refractivă prin tehnica ReLEx Smile, transplant de cornee, operații Femto Lasik, chirurgia glaucomului, ș.a. Dr. Levai Lehar a realizat primele endoscopii oculare în România.
Dr. Chicu Adriana

Dr. Chicu Adriana

Medic Oftalmolog
Dr. Chicu Adriana este medic oftalmolog cu specializare în tratamente Laser pentru glaucom, chirurgie refractivă, chirurgie estetică oculară, salazion, chirurgia strabismului, retinopatie diabetică, injecții cu Avastin, Triamcinolon, Eyelea și Ozurdex și tratamentul keratoconusului.
Dr. Radó Gábor

Dr. Radó Gábor

Medic Oftalmolog
Dr. Radó Gábor este medic specialist oftalmolog, specialist în microchirurgia ochiului şi în transplant de cornee. Printre alte competențe se numără și operații de cataractă, operații vitreo-retiniene, tratament Laser retinian si alte operaţii de pleoape. Dr. Radó Gábor este membru de onoare al Societăţii Române de Oftalmologie şi a Societăţii Române de Retină.
Dr. Molnar Ioana

Dr. Molnar Ioana

Medic Oftalmolog
Dr. Molnar Ioana este medic oftalmolog cu competențe în consultații adulți și copii, cataractă, intervenții Laser pentru pol posterior, injecții intraoculare (Avastin, Triamcinolon, Eylea), intervenții chirurgicale ale pleoapelor (Salazion, Pterigion).
Dr. Aracs Dan

Dr. Aracs Dan

Medic Oftalmolog
Dr. Aracs Dan este medic oftalmolog cu competențe în chirurgie refractivă, consultații oftalmologice, consultații pentru lentile de contact, tratamente Laser Yag, tratamente Laser Argon și injecții intravitreene.
Dr. Seica Ala

Dr. Seica Ala

Medic Oftalmolog
Dr. Seica Ala este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice adulți, injecții intravitreene, tratament Laser pol posterior, Laser Yag, intervenții chirurgicale (salazion, pterigion, blefaroplastie) și dezambliopizare, respectiv programe/exerciții pentru copii.
Dr. Larisa Holhos

Dr. Larisa Holhos

Medic Oftalmolog
Dr. Larisa Holhos este medic oftalmolog cu competențe în consultații oftalmologice adulți și copii (de la vârste fragede), tratamente Laser Yag pentru cataracta secundară, fotocoagulare retiniană pentru retinopatie diabetică, operații de cataractă, injecții intravitreene cu Avastin, Eylea și Triamcinolon, intervenții chirurgicale pentru salazion și pterigion la adulți și copii și dezambliopizare, respectiv programe/exerciții pentru copii.
Dr. Pop Ana-Maria

Dr. Pop Ana-Maria

Medic Oftalmolog
Dr. Pop Ana-Maria este medic oftalmolog cu competențe în consultații adulți și copii, operații de cataractă, intervenții Laser pentru pol anterior și pol posterior (glaucom, cataracta secundară, retinopatie diabetică), injecții intravitreene (Avastin, Eylea, Ozurdex) intervenții chirurgicale și estetice ale pleoapelor.