Sistemul VisuMax folosește tehnologia femto secunde laser, care oferă precizie și control maxim pentru tratamentul refractiv.

Carl-Zeiss-Visu-Max

Ce este sistemul de femtosecunde VisuMax

Carl Zeiss VisuMax este un sistem de chirurgie refractivă, de înaltă precizie, dezvoltat de Carl Zeiss Meditec, care oferă o gamă largă de tratamente refractive, cum ar fi: ReLEx Smile, și Femto LASIK. ReLEx Smile este un tratament refractiv non-invaziv care se bazează pe aceeași tehnologie femto secunde laser. Acesta oferă pacienților o vedere clară rapidă, fără durere și poate reduce timpul de recuperare post operator.

ReLEx Smile

Aceasta intervenție permite chirurgului să controleze cu precizie și să personalizeze tratamentul pentru fiecare pacient în parte, astfel încât să se obțină rezultate optime. Acesta oferă și un risc redus de complicații postoperatorii, precum și o recuperare rapidă. Este o procedură ușoară și fără durere, care poate fi realizată în câteva minute. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că orice procedură chirurgicală are anumite riscuri și ar trebui discutate cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice decizie. Dacă aveți nevoie de corecția refractivă, atunci Carl Zeiss VisuMax și tratamentul ReLEx Smile ar putea fi opțiunea potrivită pentru dumneavoastră.

Carl Zeiss VisuMax este una din cele mai avansate tehnologii din industria chirurgiei refractive. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a decide care tratament este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Benefiicile sistemul VisuMax

Optica de înaltă precizie creată de Carl Zeiss oferă un fascicul laser extrem de focalizat, ceea ce înseamnă că energia minimă a pulsului laser poate fi obținută la o frecvență ridicată a pulsului. Acest lucru permite medicilor să aibă un control ridicat al inciziilor, chiar și în cazul inciziilor tridimensionale și curbate, în sensul că vor putea să le facă la adâncimea dorită în cornee. Inovativul produs al celor de la Carl Zeiss oferă medicilor posibilitatea de a opera cu precizie chirurgicală, fiind astfel unul dintre cele mai apreciate produse pe piață.

Microscopul chirurgical integrat de înaltă calitate ZEISS și camera video digitală pentru înregistrarea în direct a procedurii chirurgicale, oferă controlul vizual strălucit al fiecărei etape de tratament.

Pacientul poate fi poziționat în mod ergonomic cu ajutorul unității inteligente de susținere pivotantă, asigurând astfel confortul maxim. Posibilitatea de monitorizare continuă a poziției pacientului și ajustarea automată a unității durabile, dar în același timp confortabile, fac ca tratamentul să fie eficient și sigur.

Aplicațiile sistemului VisuMax

ReLEx SMILE dezvoltat de ZEISS prin sistemul VisuMax, oferă o opțiune de corecție cu laser minim invazivă pentru ochi. Această procedură necesită crearea și îndepărtarea unei lenticule de refracție din cornee, fără a fi necesară ablația . Procedura se efectuează într-o singură etapă, datorită fuziunii tehnologiei de ultimă oră femtosecundă și extracția precisă a lenticulelor. ReLEx SMILE este un tratament fără durere, sigur, rapid și eficient, care oferă pacienților o experiență mai puțin traumatizantă.

visumax-600-intro-operatie-relexsmile

 

ReLEx SMILE FLAP oferă un mod unic de a face Femto-LASIK, prin folosirea clapetelor de înaltă precizie produse de VisuMax. Acestea sunt folosite împreună cu laserul excimer MEL 90 de la ZEISS pentru a oferi o soluție de sistem coordonată optimă pentru chirurgia cu laser refractiv. Folosind acest flux de lucru convenabil, medicii pot oferi pacienților tratamentul de care au nevoie într-un mod eficient. Acest lucru asigură că tratamentul este eficient și că pacienții sunt tratați corespunzător.

ReLEx-SMILE-FLAP-Carl-Zeiss-Visu-Max-600

Keratoplastia penetrantă PKP realizata cu visumax 600Keratoplastia penetrantă (PKP) este o procedură de transplant de cornee ce presupune îndepărtarea unei porțiuni circulare complete de cornee pentru a fi înlocuită cu una nouă. VisuMax oferă cea mai bună tehnologie laser pentru a asigura o transplantare de precizie, precizie ce asigură o încadrare exactă a grefei de cornee și o pregătire ideală a corneei primitorului. Chirurgii folosesc tehnica laser VisuMax pentru a asigura o creare precisă a segmentului de transplant de cornee. Acest lucru se face prin îndepărtarea țesutului cornean cu laserul VisuMax, care oferă o calitate extraordinară a tăierii. De asemenea, laserul asigură un progres rapid al inciziei, ajutând chirurgul să pregătească țesutul pentru transplantul de cornee de înaltă precizie.

Keratoplastia-penetranta-PKPIncizie pentru ICR Planificarea optimizată a tratamentului de implantare a segmentelor de inel intracornean (ICR) prin intermediul tehnologiei laser cu femtosecunde VisuMax oferă chirurgilor un avantaj unic. Opțiunea Incizie pentru ICR permite pentru prima dată crearea de geometrii de tăiere înclinate, precum și segmente unice de tunel între 90° și 270°. Laserul cu femtosecunde și-a dovedit în mod repetat superioritatea față de alte tehnologii, furnizând o calitate de tăiere de înaltă precizie, precum și libertatea de a defini parametrii tunelului la grade care nu au fost disponibile anterior. Acest lucru face ca planificarea tratamentului să fie mai optimizată și mai eficientă, oferind medicilor și pacienților rezultate mai bune.

Incizie-pentru-ICR